Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/floejlshaender.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Tai Chi / Qi gong - Fløjlshænder

Krop og Sind i Balance

I en verden hvor det ydre og det indre arbejder sammen

Undervisning

Øvelserne i både tai chi og qigong hjælper kroppen med at finde dens naturlige balance. Jeg ligger vægt på at alle kan være med, og der er hold med kun tai chi , kun qigong eller begge dele, så der skulle være noget for alle. Vil du mere i dybden er privat undervisning også en mulighed. Hvis i er en gruppe der ønsker en times undervisning eller massage, eller et firma med fokus på sundhed og trivsel, kører jeg også ud. Ring og få lavet et tilbud der matcher jeres behov.

Tai Chi (privat undervisning)
Qi gong (privat undervisning)

Hold undervisning: spørg Liane

Lidt om:

Tai chi: Kinesisk kampkunst, alle bevægelser har udspring i enten forsvar eller angreb. I dag ses Tai Chi oftest som serier af langsomme og bløde bevægelser lavet af ældre mennesker i parker over alt i asien, og efterhånden også mange steder i den vestlige del af verden. Til Tai Chien hører også partnerøvelser og træning med forskellige våben. Det langsomme tempo giver mental ro, balance og fysisk styrke.

Qigong: Qigong er kinesiske helse øvelser, hvis hovedformål er at holde et frit flow af energi i kroppen, og dermed få en sund krop og sjæl. De er ofte kendetegnet ved mange gentagelser, og fokus på et roligt og dybt åndedræt. De findes i mange varianter og sværhedsgrader, alt efter formålet. For eksempel ved brug af lyde, helt stille stående øvelser, til meget eksplosive og dynamiske øvelser. Kan dyrkes af alle, uanset alder, køn og fysisk formåen.
Begge dele indeholder både fysisk træning og mindfulness i et.

+ 45 5151 9631

Ring til Liane Johansen

Behandlingstider:
Tirsdag kl. 14.30 - 17.30
Torsdag kl. 14.30 -17.30
Eller efter særlig aftale

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle, Denmark

Kontakt klinikken

Tag kontakt for at bestille tider til en af mine behandlinger eller for at melde dig til undervisning.