Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/floejlshaender.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Om behandleren - Fløjlshænder

Massør, Tai Chi og Qigong instruktør

Liane Posborg Johansen

Din behandler i Vejle

Min store interesse har hele livet været krop og bevægelse. Som barn i form af meget forskellig sport, som ung mor i form af en massage uddannelse, hvor jeg bl.a. kunne se hvor stor en forskel massage kunne gøre for mine små børns trivsel, og i dag som instruktør i tai chi og qigong, for både stressede på arbejdsmarkedet og ældre med problemer i bevægeapparatet.

Det er for mig en stor glæde at kunne hjælpe andre til at få det bedre fysisk og mentalt, så hvis du eller nogen du kender, trænger til lidt forkælelse, i form af en afslappende Hot Stone massage, en Indisk Hovedbunds massage eller måske en dybdegående rygmassage, så er Fløjlshænder stedet.

Jeg arbejder mere og mere med både massage og øvelser i mine behandlinger, så skulle du have et specielt ønske eller problem, så spørg endelig, og vi finder i fællesskab en løsning der passer til dig.

Tag et kig på siden og se om der er noget der kan friste. Hav en dejlig dag med krop og sind i balance.

Kærlig Hilsen Liane

+ 45 5151 9631

Ring til Liane Johansen

Behandlingstider:
Tirsdag kl. 14.30 - 17.30
Torsdag kl. 14.30 -17.30
Eller efter særlig aftale

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle, Denmark

Kontakt klinikken

Tag kontakt for at bestille tider til en af mine behandlinger eller for at melde dig til undervisning.