Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/floejlshaender.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Nyheder og kurser - Fløjlshænder

Nyheder og kurser fra Fløjlshænder

Følg med her på siden og på Facebook
for at få de sidste nyheder og informationer omkring kurser hos mig.

Jeg glæder mig til at se dig.

Liane

Aktuelle begivenheder:

Workshops

Workshop med Huai Hsiang Wang, ( Howard ) fra Taiwan, nu i Vejle.

Howard er vokset op i en familie af martial arts mestre, og har fra barnsben trænet meget, og med de bedste. Hans far var en anerkendt mester i både Tai Chi og Praying Mantis og der kom mange af de bedste martial arts udøvere i hans hjem. Howards forståelse for hvordan kroppen kan blive en stærk enhed og hvordan mind sæt kan styrke dig eller det modsatte, er verdensklasse. Alle får lov at mærke hvad han gør, og han deler villigt ud af hans enorme viden og fletter også både filosofi og historie ind. Kunne du tænke dig at komme i hænderne på en af verdens absolut bedste på sit felt, er her en enestående mulighed. Workshoppen er åben for alle med interesse for krop og bevægelse.


Tid :
Sted :
Pris :

 

 

Qigong intro (Gratis)

Kunne du tænke dig at prøve qigong, og på egen krop mærke hvad de gamle kinesiske øvelser kan gøre for dig? Vi prøve flere forskellige former for qigong så du får en god fornemmelse for hvad qigong er og hvorfor det stadig i dag er en super effektiv måde at træne kroppen på. Vi starter helt fra bunden med lidt teori undervejs for at fremme forståelsen. Alle kan være med. Husk vand.
Dato:
Pris:
Sted: 

Qigong og standing meditation

Kunne du tænke dig mere ro i hovedet, og en stærkere og bedre afbalanceret krop? Så er denne workshop en fantastisk mulighed.
Vi har kroppen i fokus når vi arbejder med qigong øvelserne. Vi vil især arbejde med flow af energi og fokus.

Den stående meditation, er vejen til en større bevidsthed om os selv, både styrker og svagheder. Vi prøver flere forskellige, så man har mulighed for at vælge den der passer bedst. Der bliver undervist fra bunden og alle kan være med. Husk medbring vand.
Dato:
Pris:
Sted:

18 Qigong 

18 fantastiske energiøvelser til hele kroppen. De arbejder med balance, styrke, smidighed og fokus, og en masse andet, der giver en stærk krop og fokuseret sind. Bliv klogere på hvad qigong kan og hvordan det kan bruges i hverdagen. Husk medbring vand.
Dato:
Pris:
Sted: 

Kursus

Massage til husbehov

Vil du gerne lære hvordan du giver kæresten massage uden at få ondt i fingrene, eller være bange for at gøre noget forkert ? Vi tager udgangspunkt i i massageteknik og arbejdsstillinger, og så øver vi en masse på hinanden. Alle kan være med. Små hold. Kom og find massagens magiske egenskaber. Medbring et lagen og to håndklæder. Der kan vælges mellem en weekend eller 4 hverdags aftener.

Dato:
Pris:
Adresse: 

eller 4 torsdage

Dato: 
Pris:
Adresse: 

Tilmelding herunder eller pr. telefon.

 Du kan benytte MobilePay, kontanter, eller bankoverførsel – Reg. 1681 Kontonr. 3224277201.

+ 45 5151 9631

Ring til Liane Johansen

Behandlingstider:
Tirsdag kl. 14.30 - 17.30
Torsdag kl. 14.30 -17.30
Eller efter særlig aftale

Vindinggård Ringvej 1
7100 Vejle, Denmark

Kontakt klinikken

Tag kontakt for at bestille tider til en af mine behandlinger eller for at melde dig til undervisning.